Kuldkollane aeg

Meil on juba nagu traditsiooniks saanud sügisesed fotosessioonid. Peamine põhjus pildistama minna oli muidugi see, et Valter saab kohe-kohe kahe aastaseks. Eelmise aasta pilte saab vaadata siit. Siis me käisime Valteriga kahekesi, kuna ei leidnud Riivoga sobivat aega. Sel aastal muidugi oli palju rohkem põhjust pildistama minna, sest saime ka beebiootuse pildid samaaegselt ära teha. Fotograafiks armas Anett Hallap
Meil oli hästi vahva sessioon, sest tunni aja sisse mahtus nii õues kui ka stuudios pildistamine. Meil vedas, sest sel päeval oli sügiseselt soe ja päiksepaisteline ilm. Praeguses postituses näitan vaid õues tehtud pilte ja stuudiopildid jätan mõneks teiseks korraks. Nii on ju hoopis põnevam. 
 
Pildistamise koht ei olnud tegelikult just kõige ideaalsem. Üpriski vähe oli puid, mis oleksid ilusad kollased, enamus olid kas lihtsalt pruunid või veel endiselt rohelised. Anett on siiski töötlusega teinud need väga ilusaks ja sügiseseks.
Valteri lemmik koht, kus poseerida, oli see vahva aed. Ei ta liikunud tükk aega sealt kusagile, kuigi meelitasime ning tegime igasugust pulli. Tema lihtsalt itsitas ja seisis seal. 
Minu armas ning peatselt ühe liikme võrra kasvav pere

One thought on “Kuldkollane aeg”

Leave a comment